Information

LärOM – radikal kunskapsöverföring på Husby träff den 11/11

lärOM_1

Hur ser framtida kunskapsutveckling ut? Vad är radikal kunskapsförmedling? Det är utgångspunkten för LärOM, en dag om radikal kunskapsförmedling på Husby Träff 11/11.

LärOM är en tvärdisciplinär dag för att utbyta metoder och erfarenheter av kunskapsförmedling. Vad händer när institutioner som museer och skolor inte längre själva kan sätta villkoren för kunskapsutbyte och lärande sker på andra sätt med krav på dialog och inflytande?

Sju korta och inspirerande presentationer av bland annat Pravo na grad/Right to the City Zagreb och Fabel kommunikation ger handfasta verktyg för kunskapsöverföring från olika fält och verksamheter. Dagen inleds med världens första, kända smartphoneteater.

LärOM arrangeras av Riksutställningar/Lab13, RATS teater, DSV (Institutionen för data- och systemvetenskap vid Stockholms universitet), Tekniska museet och White arkitektkontor.

Begränsat antal platser

LärOM har ett begränsat antal platser och är öppen endast för inbjudna deltagare. I mån av plats kan vi släppa in ytterligare deltagare. Vill du gärna delta eller vill ha mer information? Kontakta Filippa Stålhane, projektledare LärOM: filippastalhane@gmail.com. Vi är måna om en väl sammansatt grupp deltagare.

Presskontakt

Press och medier är välkomna att delta i hela, eller delar av, dagen. Kontakta Filippa Stålhane, projektledare LärOM: filippastalhane@gmail.com.

Tid och plats

LärOM är Husby träff i Kista, Stockholm, måndagen 11/11 kl 9.00 till 16.30. Vi bjuder på kaffe samt lunch. Konferensen är gratis, men anmälan bindande och en avgift på 300 kr utgår om man anmält sig men ej närvarar vid konferensen.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s